Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι είναι αναμφίβολα δύο εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της τελευταίας δεκαετίας.
Ο Τόνι Κρόος εκθείασε τους δύο σταρ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν αντίστοιχα, τονίζοντας ωστόσο στη γερμανική Kicker πως δεν μπορεί να ξεχωρίσει ποιος από τους δύο είναι ο καλύτερος.
"Υπάρχουν τόσοι πολλοί ποδοσφαιριστές που σε κάθε γενιά έχουν πετύχει σπουδαία πράγματα. Έρχεται στο μυαλό ο Κλάρενς Ζέεντορφ, ο οποίος κατέκτησε το Champions League με τρεις διαφορετικές ομάδες. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Κριστιάνο είναι ένας από τους καλύτερους στην ιστορία.
Το ίδιο ισχύει και για τον Μέσι. Αλλά δεν μπορώ να διακρίνω ποιος είναι ο καλύτερος. Γιατί είναι δύσκολο να συγκρίνει κανείς ποιος κάνει τι στο γήπεδο και πώς έχει αλλάξει το παιχνίδι μέσα στις δεκαετίες", δήλωσε ο Κρόος, που είναι ο πρώτος Γερμανός με πέντε Champions League.